Lazer Kesimin Avantajları
17 Haziran 2019

Markalama Nedir?

Markalama işlemini kısaca tanımlamak gerekirse bir çeşit oymacılık işlemi olarak tanımlayabiliriz.

Lazer Markalama Uygulamasının Kullanıldığı Alanlar

Lazer markalama işlemini bir çok materyal üzerinde (metal, plastik, sert madenler, ahşap vb..) markalama işlemini hızlı yüksek kalitede ve sessizce uygulayan bir yeniliktir. Lazerle markalama işleminde her çeşit harf, rakam, 2D kodlama, sembol, barkod ve logoların markalama işlemini pratik bir şekilde yapıyoruz.

Lazer markalama sistemimiz 5 mikron çözünürlülüğü ile medikal sektöründe medikal gereçlerin 2 boyutlu ve 3 boyutlu olarak markalanmasına olanak sağlamaktadır. Markalama teknolojimiz ile birçok sektöre hizmet vermekteyiz medikal, otomotiv, kalıp, elektronik, promosyon, makina vb. bir çok sektörde hızlı ve kaliteli hizmet vermekteyiz.

Lazer Markalama’nın Faydaları

Lazerle Markalama işlemi bir çok sektörde imalatçıların tercihi haline gelmiştir bunun nedeni ise lazer markalama işlemi uygulanan materyale ayrı bir kalite katar görsel açıdan temiz ve gösterişli bir işlemdir, diğer bir nedeni ise lazer markalama teknolojisi getirdiği yenilikler ile hem zaman hem fazla malzeme sarfiyatını ortadan kaldırarak maliyet oranını ciddi ölçüde düşürür.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/kecedunyasi.com/emrahlazer.com/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teklif Al
1
Merhaba? Nasıl yardımcı olabiliriz?
Powered by